Moderne teknologi, imponerende innpakning og engasjerende innhold. Vi vet hva som skal til for å lykkes med virtuelle arrangement!

Virtuelle arrangement On AIR

Vi har en komplett løsning for virtuelle arrangement. Med vår plattform OnAIR kan vi skape et optimalt virtuelt tilbud for ditt digitale arrangement. Hvordan? Les mer om OnAIR-plattformen og dens unike funksjoner her

Du vil bli positivt overrasket over hvor godt dette fungerer, tror vi! For gjennom OnAIR får vi blant annet enkelt satt opp og gjennomført:

  • Live stream eller stream av opptak
  • Virtuell networking
  • Virtuell utstilling
  • E-posters

Lurer du på hvorfor du skal velge et virtuelt arrangement? Ta en titt på artikkelen "10 beste grunnene til hvorfor du burde arrangere en virtuell konferanse", så skjønner du fort hvorfor dette er fremtiden.

Og har du kanskje allerede bestemt deg? Så har vi gjort en analyse av nøkkelaspektene som må på plass for at du skal lykkes i artikkelen "Hvordan lykkes med et virtuell arrangement i 2020"

Et virtuelt arrangement er så mye mer enn et webinar... Interaksjonen, effektiviteten og effekten er fantastisk!
Geir Ståle Sætre, Atlantic MICE TIBE

Atlantic MICE har vært en nasjonal aktør i kurs- og konferansemarkedet i over 30 år, selskapet ble i 2019 en del av TIBE-gruppen. Med AMT og TIBE Molde sin sammensatte kompetanse under ett og samme tak, har vi en unik kompetanse og mulighet til å hjelpe deg med alt fra idé til evaluering og alt imellom.