Om oss

Atlantic MICE blir en del av TIBE-gruppen

Atlantic MICE as - som har vært en nasjonal aktør innen kurs-og konferansemarkedet  (pco) siden 1987,  får nye eiere. TIBE -gruppen – ved deres holding-selskap Media1Molde AS – vil bli majoritetseier, mens Geir Ståle Sætre og Aina Rimstad Torhaug  - begge ledende ansatte – skal eie de øvrige aksjene.

Oppkjøpet er et resultat av utviklingen innen kurs- og konferansemarkedet der kundene i stadig større grad er opptatt av at deres arrangement fungerer forsterkende i forhold til deres øvrige markedsaktiviteter. Gjennom TIBEs inntreden på eiersiden, får det nye selskapet Atlantic MICE TIBE AS – tilgang til kommunikasjons-kompetansen til over 60 medarbeidere. 
- I så måte vil det nye selskapet gjøre kurs- og konferansene til et enda mer effektivt verktøy i forhold til kundenes omdømmebygging, sier daglig leder Geir Ståle Sætre . Han har sammen med Aina Rimstad Torhaug vært nøkkelperson i selskapet de siste årene.

For TIBE er ikke kurs- og konferansemarkedet noe nytt arbeidsområde. Allerede i dag har TIBE ansvar for store kurs og konferanser.
- Gjennom kjøpet av Atlantic Mice vil vi styrke vår posisjon, og samtidig bidra til at Atlantic MICE TIBE AS blir en enda større nasjonal aktør enn i dag. Det er naturlig i første omgang å etablere Atlantic MICE TIBE der TIBE allerede er representert; det vil si Molde, Trondheim og Drammen, sier leder for TIBE-gruppen, Terje Heggem.

Det er Atlantic Auto AS som til nå har eid selskapet 100 prosent.

Kontakt for ytterligere kommentarer:

Terje Heggem, TIBE – 90827757
Geir Ståle Sætre, Atlantic Mice TIBE  - 90917289

Historie

Atlantic MICE ble etablert den 1. mars 1987 – som en underavdeling av eierselskapet Atlantic Auto med hovedfokus på gruppeturer i inn- og utland. Den 1. januar i 1998 ble avdelingen utskilt som et heleid datterselskap, og fikk navnet Atlantic Reiser AS. Samtidig startet selskapet med planlegging og gjennomføring av nasjonale og internasjonale konferanser. I dag utgjør denne tjenesten (PCO) størsteparten av aktiviteten.

Den 1. januar 2012 skiftet selskapet navn til Atlantic MICE, og flyttet samme år inn i nye lokaler ved sjøfronten i Molde.