I snart 10 år har vi arrangert turer som bygger kultur og team for kunden!

Firmatur Krakow

👷🏼‍♂️ Kunden

En av Norges største leverandører av eiendomsmeglertjenester, med neste 1000 ansatte. Selskapet har hovedkontor i Midt-Norge, og har filialer over hele landet.

Atlantic MICE TIBE har vært totalleverandør for kunden i snart 10 år, og har i løpet av disse årene arrangert titalls arrangement.

🚀 Firmaturen

Hvert år arrangerer kunden et kick-off for ansatte, og arrangementet samler gjerne opp til 200 deltagere. Arrangementet blir nesten alltid arrangert i utlandet, og da gjerne over flere dager.

Tidligere år har turen gått til Åre, Stockholm, København og Malmø, men sist vi arrangerte kick-off for kunden gikk turen til Krakow. Her ble det sammen med kunden laget et skreddersydd program, som inneholdt fellesaktiviteter med fokus på team building - og samtidig tid til fritid og sightseeing.

🏆 Resultat

Det er ikke uten grunn at kunden kommer tilbake igjen og igjen. For de ansatte så har disse arrangementene blitt en essensiell del av kulturbygningen i selskapet. Kunden får et bedre og mer sammensveiset team, og kan selv slappe av og være sikker på at alle detaljer blir løst av oss i AMT.

🤹🏻‍♂️ Vårt bidrag

AMT har i løpet av årene levert en totalopplevelse for kunden, hvor vi har dratt konferansen fra start til mål:

✅ Påmelding

✅ Budsjett og regnskap

✅ Hotell og lokasjon

✅ Utstilling

✅ Sosialt program

✅ Gjennomføring

✅ Applikasjon

Vi ser frem til å hjelpe kunden med unike kick-off og opplevelser også i årene fremover!