180 deltagere ble flydd til Rotterdam for en solid faglig næringslivskonferanse og minnerikt sosialt program!

Yatchen Grace Kelly

Kunden

Et av de største finansinstitusjonene i Europa, som er representert i over 66 land globalt og har over 145.000 ansatte. I Norden har selskapet over 20 kontorer, hvorav 15 av de er i Norge. Dette er en kunde hvor etikk, samfunnsansvar og miljø står høyt på agendaen. Det betyr også at vi som leverandør må levere prikkfritt på disse aspektene - og det gjør vi!

Atlantic MICE TIBE har vært totalleverandør for kunden i over 15 år, og har i løpet av disse årene bygget opp en nær og sterk relasjon som er med på å gi effektive og effektfulle arrangement.

Konferansen

Hvert år arrangerer kunden en næringslivskonferanse og kick-off for kunder og ansatte. Dette arrangementet blir nesten alltid arrangert i utlandet, og da gjerne over flere dager.

Sist vi arrangerte konferansen, så gikk turen til Rotterdam fra 31. mai til 2. juni. Temaet for konferansen var "Hva er det store teknologiskiftet og hvordan det vil påvirke norsk næringsliv". På det faglige programmet stod tungvektere som Ulf Sverdrup, Per Anders Nordengen, og mange flere. I tillegg var det lagt opp til mye sosialt, med blant annet en "once in a lifetime"-opplevelse på den fantastiske yatchen Grace Kelly. Tre dager i Rotterdam ga en unik og minnerik opplevelse, med god balanse av fag og sosialt.

Resultat

Arrangementet er meget etterspurt av både kunder og ansatte, og noe alle setter stor pris på. Vi legger alltid ned 100% i å gjøre hvert arrangement spesielt og noe som generer ekstraverdi for alle. Kunden sier at "Atlantic MICE TIBE har full kontroll på alle de viktige detaljene, som gjør at et arrangement blir en suksess". Slik tilbakemelding gjør oss glad og stolt!

Vårt bidrag

AMT har i løpet av årene levert en totalopplevelse for kunden, hvor vi har dratt konferansen fra start til mål:

  • Påmelding
  • Budsjett og regnskap
  • Hotell og lokasjon
  • Utstilling
  • Sosialt program
  • Gjennomføring

Vi ser frem til å hjelpe kunden med unike opplevelser også i fremtiden!