Vår unike plattform for virtuelle arrangement: OnAIR

Utviklet av et globalt team for å levere det beste konferanseverden har å tilby - bare digitalt!

Virtuell networking

OnAIR – bygget på den beste teknologien

AMT sin OnAIR-plattform muliggjør at deltagere, sponsorer, utstillere og foredragsholdere møtes via en sikker, online plattform hvor de kan presentere, demonstrere, lære og diskutere. Alt via den unike tidslinjen til OnAIR.

Plattformen er bygget på den prisvinnende EventsAIR-teknologien sammen med best of breed-systemer for streaming og interaksjon. Det gjør at man kan være sikker på at alt AMT kan levere et bredt spekter tjenester både effektivt og strømlinjeformet.

Vi er superstolt over å kunne tilby denne plattformen til våre kunder!

OnAIR sine unike funksjoner

Virtuell portal

Virtuelle sesjoner

Som en del av den virtuelle opplevelsen online, så kan du enten velge å live streame innholdet til deltagerne på ditt arrangement eller du kan forhåndsinnspille det. Valget er opp til deg! Uavhengig av hva du går for, så vil det være smart å følge disse tipsene for hvordan lykkes med virtuelle arrangement.

Virtuell networking

Virtuell networking

Kanskje det viktigste på enhver konferanse; networking! Dette er noe av det mest unike deltagerne får oppleve via våre virtuelle arrangement.

OnAIR-plattformen gir deg fleksibiliteten til å la deltagerne treffe andre tilfeldig valgte deltagere eller andre forhåndsdefinert deltagere. Uavhengig, så kan du definere hvor mange som skal være i networking-gruppene og hvor lenge de skal være i hver gruppe før de rulleres videre.

Om deltagerne treffer noen de ønsker å ta opp kontakten med senere, så kan man lagre delt informasjon og for eksempel sette opp en 1:1-sesjon med vedkommende. Enklere blir det ikke!

Denne funksjonaliteten må oppleves, og Geir Ståle og Aina sitter klar til å vise deg akkurat hvor bra det fungerer i virkeligheten.

Virtuell utstilling

Virtuell utstillingsområde

Et viktig aspekt med enhver fullgod konferanse er utstillerområdet. Området hvor sponsorer kan vise seg frem.

OnAIR sin heldigitale og virtuelle utstillerområde gir muligheter som man ikke har til vanlig. Her kan utstillere/sponsorer få oversikt over alle som har tittet innom deres stand. Man kan enkelt snakke 1:1 med deltagere, dele filmer, dele presentasjoner og ikke minst lagre leads.

Et utstillerområde som er virtuelt er på ingen måte begrensende - det gir ekstraverdi!

Virtuell moteplass

Meeting Hub

Vil du møte noen spesifikke deltagere eller foredragsholdere? Via Meeting Hub så kan du sende forespørsler til samtlige deltagere, og potensielt ha 1:1-videosamtaler med de.

I tillegg har Meeting Hub disse funksjonene:

  • Do not disturb
  • Se og filtrer deltagere
  • Del kontaktinformasjon
  • Send personaliserte dokumenter etter møter

ePosters

Abstracts og Posters er for mange vitenskapelige konferanser et viktig element. Via OnAIR-plattformen vår så får du fortsatt muligheten til å ha dette - bare digitalt. Det forenkler deling, sporing og tilbakemelding.

  • Man kan lage ePoster-grupper med opp til 40 deltagere samtidig
  • Man kan ha parallelle sesjoner
  • Man kan ha private sesjoner og chats mellom foredragsholder og publikum.