En digital konferanse er så mye mer enn et webinar. Vår OnAIR-plattform gir unike muligheter for interaksjon, virtuell utstilling og mange muligheter for networking.

Med vår plattform OnAIR kan vi skape et optimalt virtuelt tilbud for din digitale konferanse. Portalen er brukervennlig og enkel å bruke både for deltakere og foredragsholdere.

Les mer om OnAIR-plattformen og dens unike funksjoner her

Atlantic MICE TIBE har vært en nasjonal aktør i kurs- og konferansemarkedet i over 30 år, selskapet ble i 2019 en del av TIBE-gruppen. Med Atlantic MICE TIBE og TIBE Molde sin sammensatte kompetanse samlet under ett og samme tak, har vi en unik erfaring og mulighet til å hjelpe deg fra idé til evaluering og alt imellom.

Få en fullverdig digital konferanseopplevelse!

"Det er den personlige servicen fra start til mål, totalpakken, og at vi har vært trygge på at de kjente og ukjente utfordringene blir tatt hånd om, som imponerer."
Jørn Inge Løssfelt, Interflora Norge
"Atlantic Mice TIBE er profesjonelle, engasjerte og har full kontroll på detaljene underveis, selv i de mest hektiske periodene. De har et oppriktig ønske om at arrangementet skal blir vellykket."
Liv Bjørnaas, Institutt for rural- og regionalforskning
"Jeg mener AMT største styrke er at de har demonstrert genuin omsorg for vår konferanse, og at de gjennomgående har svart utfordringer med holdningen «ja, dette løser vi»."
Henki Ødegaard, NTNU